webshop ....   

Nou ja ..... webshop .... :-) Zo af en toe komen we wel eens een leuk klein productje tegen dat raakt aan ons werk of ideaal als energiecoach. Meestal hebben we die dan zelf al uitgeprobeerd en vinden we het leuk dat ook andere daarvan kunnen profiteren en genieten. Die productjes vermelden we hier op de site zonder daar een dure webwinkel achter te steken, vandaar geen actuele voorraden en korte levertijden. We zijn soms iets duurder dan de rest, maar van de opbrengst gaat een stevig percentage naar KIKA.

Ziet u iets interessants? Stuur een mailtje naar webshop@supersilly.nl.

De prijzen in de webshop zijn INCLUSIEF BTW. Bij verzendkosten binnen Nederland hanteren we de tarieven van PostNl.

Deze waterdichte powerbank met zonnepaneeltje is ideaal om mee te nemen op vakantie, strand, hiking, fietsen etc. Opladen in de zon terwijl u zont, wandelt, fietst en vervolgens een krachtige zaklamp, leeslamp of power voor uw GSM. Vrolijke kleurtjes en 10.000 mAh aan laadstroom. Laadkabel meegeleverd (USB naar micro-USB), maar eigen USB-kabeltje past uiteraard ook.

33,50 per stuk exclusief verzendkosten. Meer stuks of vragen? Laat het even weten.

meerdere stuks in voorraad

 

Hoelang staat u onder de douche? 3 minuten, kwartier, langer ?? Douchen is lekker, maar kost uiteraard water en energie. Een goede balans hierin komt het milieu en de portemonnee ten goede.

Met deze kleine handige douchecoach kunt u gemakkelijk 5 minuten klokken. U zult zien dat 5 minuten toch al een redelijke tijd is om goed schoon te worden. De zandloper in een druppelbehuizing monteert u met een zuignapje op tegel of glad voorwerp. Geen Zwitserse kwaliteit (afwijking max. 10%), maar wel handig en leuk.

2,75 per stuk exclusief verzendkosten. Meer stuks of vragen? Laat het even weten.

meerdere stuks in voorraad

Met deze Cresta energiemeter kunt u eenvoudig het energieverbruik meten van individuele apparaten. Plaats de energiemeter in een stopcontact, steek vervolgens de stekker van het te meten apparaat in de energiemeter. Op het display kunt u het energieverbruik direct aflezen. Door de prijs van energie in te voeren ziet u ook meteen de kosten. Ooit door de Consumentenbond getest als goede en goedkope energiemeter. Niet moeilijk in te stellen, maar gebruiksaanwijzing kon duidelijker. Bereik van 7 W tot 4,5 kW, maar bij hele kleine vermogens minder nauwkeurig (maar die wil je ook niet echt meten ...).

12,50 per stuk exclusief verzendkosten.

2 stuks in voorraad

 

 

 

powered by SuperSilly ....