energiecoaching ....

   

RayMotions heeft grondige kennis van zowel de gebouwgebonden installatietechniek als energietechniek. Een dienst die RayMotions aanbiedt is energiecoaching binnen de enkelvoudige woningbouw. Na een intake gesprek zal RayMotions samen met u bepalen wat de meest geschikte of logische installatie is voor uw woning op het gebied van (hernieuwbare) energievoorziening, verwarming, koeling, waterbehandeling en luchtbehandeling (HVAC).

Aan de hand van eenvoudige schetsen en gefundeerde berekeningen laat de RayMotions coach u zien welke installaties welke voordelen bieden, zonder de nadelen uit het oog te verliezen. Met dit resultaat zult u in staat zijn uw keuze te maken en een optimale installatie te kiezen bij uw wensen en behoeftes. Duurzaamheid van de keuze is daarbij een logisch gevolg, geen doel op zich zelf.

We benadrukken dat we géén adviesbureau of installateur zijn. Na onze coaching is uw keuze gefundeerder dan voorheen en heeft u de juiste informatie. De beste advsieur bent u namelijk zelf .... installeren is daarna voor de vakman.

Ter indicatie; een standaard coaching kost ons minimaal 8 tot 10 uren, waarvan 2 tot 4 uren overleg met de klant.

   

  we zoeken de vraag ....

.... niet de oplossing!